Jag är inte död

men min katt är det:(  Han blev påkörd idag på förmiddagen och dog direkt.
Man fäster sig nåt så fruktansvärt vid dom så det är riktigt riktigt tungt. Satt och höll honom och grät som en liten unge. Blodet rann ur näsan på honom men jag kunde inte släppa honom. Men nu ligger han begravd jämte grannens hun Ica som dog förra sommaren.

Har lite klipp på honom i mobilen, ska lägga ut det sen när jag lagt in dom i datorn. Han var helt underbar och att han aldrig mer kommer hoppa, leka busa och komma på morgonen och vill ha välling, eller äta sina älskade havregryn känns helt ofattbart och så oerhört ledsamt. Tanken var att jag skulle plugga idag men det har det inte blivit mycket med..

Dessutom i tisdags fick jag punka på bilen, däcket helt söndersmulat inuti, låg ett par, tre deciliter gummiflis mellan däck o fälg så det var bara att beställa nytt däck från gummihuset för däckkillen hade inte så stora däck hemma. Däcket kom men då har vi fått fel däck PLUS att vi ser när vi fått av hjulet från bilen att fälgen är sprucken på insidan. Så jag kör den gamla volvon i stället och när jag vevade ner fönsterhissarna på den så gick säkringen och så stod jag på willys parkering under en regntung himmel.. Hade tur så det kom inget regn och bytte säkringen hemma sen.
Men jag skiter i fälgar och däck o allt vad det är, bara jag kunde få min Laban tillbaks. men det kan jag inte.

Vet att jag varit dålig på att skriva men kanske blir det bättre, kanske inte. Den som lever får se.

Vila i frid min älskade älskade lilla Labinski.




RSS 2.0