Jag andas, alltså finns jag:)

Inte varit särskilt aktiv, men å andra sidan har det inte hänt så förfärligt mycke heller. Var en sväng på IKEA igår och har även köpt två råttor, två små flickor som heter Våfflan och Sirap. Söta nåt alldeles. Bor i an bur på Wilmas rum. Har sovit hela dagen idag, men vaknar nog strax till liv och då ska jag plocka ut dom o gosa.

Var hos kusinen Marika och hennes Niclas i fredags, vi käkade tacos och snackade massa gojja om allt och inget. Hade alla barnen med så det var full rulle. Esther var lite tveksam först, men när vi skulle åka ville hon alldeles självmant gå till Niclas, och ville inte ens komma till mig.
Tror att han mådde ganska väl då:)

Nu kl 18.00 åker vi till cheapy, dom ska provskjuta raketer och vi ska kolla på.

Såhär ser våfflan ut, är inte hon men en från samma uppfödare och samma färg.

Obamas första uppdrag!

blir givetvis att göra vita huset svart! hahahahaha


bakat sockerkaka idag

på sån mix i och för sig, men blev väldigt god ändå, men tog bara en liiten bit..
Imorgon kommer sotaren hit till vårt palats och ska feja runt lite. Vet ni va sotare heter på engelska?
- Chimneysweeper
Om man skulle skaffa sig en tamråtta. Men då tar väl katten död på den..men hade gärna haft en, en liten flickråtta som kan heta Majken.


Titta bara va gullig.


bakat och julbord

Bakade bondkakor igår, såna platta runda med hackad amndel i..mmm.. blev mycket goda. Elliot o wilma skulle ha med fika till skolan så de fick bli bulle och bondkakor. Har fått tag i lite bilder från julbordet, lägger ut ett par stycken nu bara, för jag orkar inte, vill gå o lägga mig:)


Hade ju brunutansol-sprayat och det verkar ha funkat mycket effektivt, kunde kanske valt en snyggare pose, men denna speglar mig rätt så bra:)


En jäger-julmust i näven och nya naglar och lite slings.

Var tvungen o lägga in denna

                                        

Regnet det bara öser ner

Fast det är snö:) Satte Esther i pulkan innan men hon tyckte det var lite läskigt, men hon vänjer sig nog, om det blir mer snö vill säga..
Vad är annars planen för dagen? Wilma har dansavslutning och dom ska ha uppvisning så det ska vi gå på. Kanske en sväng till pulkabcken med, om vädret vill.
Nån som minns de gamla nintendo- tv-spelen som fanns när man var liten? Hette det nintendo64 tro?
HIttade en sida på nätet där man kan spela dom gamla nostalgispelen..
kolla här....finns fler kategorier längst upp på sidan..


Kunde inte motstå frestelsen att spraya Esther med rosa spray:)
hamnade dock ungefär lika mycket i pannan som i håret...


Wilmas nya outfit till dansen. Hon blev mycket nöjd.

paketet

Mor och Håkan gillar choklad.
så vi (samma glada people som förra året) köpte i år 11 styck av dom där något finare chokladkakorna som finns i vanliga affärer, att det var just 11 var en ren slump som blev ganska lyckad eftersom dom varit gifta i 11 år.
Hur som haver.
Jag tog en stor papperskasse, i denna varavde jag tillknycklat tidningspapper och chokladkakor, överst la jag en lapp med följande rim:

I år blev det ingen paul potta, det är inte heller något ni kan shotta, men att ni tycker om det, särskilt Håkan, det vet vi - även om man kan bli lite kletig. (Tjoho vilka nödrim)
knycklade sen ihop kassen, drog om stenhårt (nåja, så gott ja kan) med silver och maskeringstejp. På maskeringstejpen skrev jag grattis på bröllopsdagen (så originellt) med rosa tuschpenna.

Färden begavs till årstad, dä de lyckliga tu lever tillsammans i harmoni, eller nåt liknande.
Paketet överlämnades och det öppnades, håkan var den första att hitta choklad, varpå mor säger:
Är det kanske en fondue-gryta?
What? Borde inte den vägt mer än några chokladkakor och tidningspapper?

Dom blev väldigt glada för denna enkla gåva, och vi åkte därifrån, en flaska malört rikare. Bilder publiceras härmed enligt nedan.


Den som blixten blänker på är vanlig 70% mörk choklad.


Snyggopaketet med liten hand till höger.

 

Festnaglarna

Hade fått en bättre bild mailad, men något hände i hanteringen och jag hittar den inte, så tog en med kass mobil utan skärpa, men det är lila glittertippar med små stenar precis under, som vanligt blev dom sketbra hos ange. I morgon har mamma och Håkan bröllopsdag, 11 år, förra året fick dom biljetter till paul potts inkl övernattning av Mika-niklas, Hille-jocke(eller var det bara Hille back then?), ange och Svante och oss. I år blev det något skralare, men kul, ska lägga ut bilder i morgon tänkte jag.

RSS 2.0